Hoppa till huvudinnehåll

Bakslag för skadade Barkov

Aleksander Barkov spelar inte i Florida den här veckan. Alexander Barkov valdes till matchens bästa spelare när Florida slog Toronto med 5-1 Bild: AFP / Lehtikuva Aleksandr Barkov, Jr.,barkov,sports, lehtikuva

Aleksander Barkov har fått negativa nyheter. Hans huvudskada håller honom borta från spel den kommande veckan.

I måndags åkte Aleksander Barkov på en tackling mot huvudet. Detroits Justin Abdelkaber körde på Floridacentern som utgick.

Se klipp på tacklingen här och här.

Sedan dess har Barkov inte spelat för Florida – och så fortsätter det nästa vecka. Det bekräftades på söndagen när Florida satte Barkov på skadelistan.

Det innebär att spelaren inte får spela under de kommande sju dagarna. Greg McKegg ersätter Barkov i Florida.

 • Förbundspennan: Det är inte lätt att vara liten

  Utmanande att ordna tävlingar då barn utvecklas så olika.

  Senaste veckoslut följde jag med Silvertrissefinalen i Lempäälä. I praktiken var det frågan om finländska mästerskap i längdskidåkning för 13-16-åriga barn. Det fanns fyra tävlingsklasser för flickor och pojkar, uppdelade enligt ålder. Ändå kändes det lite orättvist.

 • Malmös svåra kamp mot våldet

  Någon kan hämnas bara för att du har talat med hans syster.

  Medan Malmö används som slagträ i den amerikanska debatten för staden en vardaglig kamp mot våldet. Yle Nyheter har träffat dem som varje dag räddar ungdomar ur kriminalitet.

 • Mindre bostäder går bättre åt i Lovisa Symfoni?

  Kartongfabriken i Lovisa får flera men mindre bostäder.

  Arkitekt Kalevi Ilonen i Lovisa säger att bostadsprojektet Lovisa Symfoni har fått en bra start men bostäderna i den gamla kartongfabriken måste göras mindre för att gå åt.

Läs också

 • Själviska föräldrar för smittbärande barn till dagis

  Norosmittade bör stanna hemma längre.

  Det tråkiga noroviruset som förorsakar den så kallade vinterkräksjukan är mycket smittsamt. På daghem hör noroviruset till de värsta, och där vill man noga poängtera betydelsen av att norosmittade barn stannar hemma också efter det att symptomen försvunnit.

 • Vem var kvinnan bakom Pippi?

  Hon gestaltade Pippi på bild, men vem var hon?

  Trots att hon skapade bilden av den Pippi vi alla känner till med fräknar över hela ansiktet och två roströda flätor som står rakt ut är det få som känner till kvinnan som gav bildlig gestalt åt många av Astrid Lindgrens mest älskade figurer.

Nyligen publicerat - Sport