Hoppa till huvudinnehåll

Zlatan på väg till England? ”Stora saker kommer att hända”

Zlatan Ibrahimovic, december 2015.
Var spelar Zlatan Ibrahimovic nästa säsong? Zlatan Ibrahimovic, december 2015. Bild: EPA / All Over Press Zlatan Ibrahimović,ibrahimovic

Ryktena om att Zlatan Ibrahimovic är intresserad av en flytt till Premier League blir allt starkare.

På tisdagskvällen var Zlatan Ibrahimovic en av målskyttarna när Paris Saint-Germain besegrade engelska Chelsea i det första delmötet i Champions Leagues åttondelsfinaler.

Efter matchen såg han enligt Daily Telegraph till att söka upp engelska journalister för en pratstund.

– Jag har tre månader kvar här. Vad händer sedan? Stora saker kommer att hända. Låt oss se vad som kommer att hända, sa svensken.

Den svenske superstjärnan har tidigare bland annat öppnat för en flytt till Nordamerika efter att kontraktet med PSG går ut i sommar, men nu lämnar han dörren till England på glänt.

– Låt oss bara säga att jag är i form för det, svarar Ibrahimovic kryptiskt på Daily Mirros fråga om han vill spela i England.

Mourinho + United = Zlatan?

Enligt Daily Mirror kan 34-årige Ibrahimovic följande klubbadress vara Manchester United, som redan en längre tid ryktats vara nära ett avtal med Jose Mourinho.

Mourinho, som tränade Ibrahimovic i Inter, ska ha velat värva anfallaren till Chelsea innan han sparkades, och duon har regelbunden sms-kontakt, skriver tidningen.

Ibrahimovic har inte ens inlett förhandlingar med PSG om en fortsättning, berättar Zlatan till Expressen.