Hoppa till huvudinnehåll

Zlatan på väg till England? ”Stora saker kommer att hända”

Zlatan Ibrahimovic, december 2015.
Var spelar Zlatan Ibrahimovic nästa säsong? Zlatan Ibrahimovic, december 2015. Bild: EPA / All Over Press Zlatan Ibrahimović,ibrahimovic

Ryktena om att Zlatan Ibrahimovic är intresserad av en flytt till Premier League blir allt starkare.

På tisdagskvällen var Zlatan Ibrahimovic en av målskyttarna när Paris Saint-Germain besegrade engelska Chelsea i det första delmötet i Champions Leagues åttondelsfinaler.

Efter matchen såg han enligt Daily Telegraph till att söka upp engelska journalister för en pratstund.

– Jag har tre månader kvar här. Vad händer sedan? Stora saker kommer att hända. Låt oss se vad som kommer att hända, sa svensken.

Den svenske superstjärnan har tidigare bland annat öppnat för en flytt till Nordamerika efter att kontraktet med PSG går ut i sommar, men nu lämnar han dörren till England på glänt.

– Låt oss bara säga att jag är i form för det, svarar Ibrahimovic kryptiskt på Daily Mirros fråga om han vill spela i England.

Mourinho + United = Zlatan?

Enligt Daily Mirror kan 34-årige Ibrahimovic följande klubbadress vara Manchester United, som redan en längre tid ryktats vara nära ett avtal med Jose Mourinho.

Mourinho, som tränade Ibrahimovic i Inter, ska ha velat värva anfallaren till Chelsea innan han sparkades, och duon har regelbunden sms-kontakt, skriver tidningen.

Ibrahimovic har inte ens inlett förhandlingar med PSG om en fortsättning, berättar Zlatan till Expressen.

  • Tusentals demonstrerade i Bryssel mot FN:s migrationspakt

    Polisen använde både vattenkanoner och tårgas.

    Det blev oroligt i Bryssel på söndag, då tusentals demonstranter marscherade i protest mot Belgiens undertecknande av FN:s migrationspakt. Frågan har blivit en het potatis, och kan eventuellt fälla den belgiska regeringen.

  • EU-länderna nöjda med resultatet från klimatmötet i Katowice - små länder oroliga över det praktiska

    Avtalet kritiseras för att inte vara tillräckligt ambitiöst.

    Trots att förhandlingarna under klimatmötet i Katowice gled in på övertid och några länder satte sig på tvären lyckades man nå konsensus. Resultatet gjorde att många av deltagarna gratulerade sig själva. - Det är väldigt svårt att få nästan 200 länder att enas om ett så detaljrikt och specifikt avtal. Under de här förhållandena är varje litet framsteg en massiv framgång och i det här paketet finns tusentals små framsteg, säger Michail Kurtyka, ordförande för klimatkonferensen.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport