Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Abimix

Fysik, studentexamensproven 2015

Abimix grafik för studentexamensproven i fysik
Abimix grafik för studentexamensproven i fysik Bild: Yle/Oliver Ström fysik,abimix

Här hittar du studentexamensproven i fysik 2015 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer.

Vår

Provet i fysik, våren 2015
Svaren till provet i fysik, våren 2015

Höst

Provet i fysik, hösten 2015
Svaren till provet i fysik, hösten 2015

EDIT 23.2 16:55 länken till vårens prov i fysik 2015 ledde tidigare felaktigt till provet från våren 2016. Samma fel hade skett med länken till de rätta svaren för vårens prov, även det felet är rättat.