Hoppa till huvudinnehåll

Ted och Kaj gör teater igen!

PLEPPO TVÅ! reklambild (Wasa Teater)
Gör dig redo att skratta som en baby! PLEPPO TVÅ! reklambild (Wasa Teater) Bild: Eva Lingon wasa teater

Pleppo LIVE! skakade om Svenskfinland under spelåret 2011-2012. Nu är Svenskfinlands favoritduo Ted Forsström och Kaj Korkea-aho tillbaka med en uppföljare. PLEPPO TVÅ! har urpremiär på Wasa Teater i höst.

Gör dig redo att skratta som en baby! Ted och Kaj kliver återigen upp på scen på Wasa Teater, denna gång lite äldre, lite visare och lite roligare. Till skillnad från Pleppo LIVE! blir uppföljaren en tvåmansshow med mer avskalad och rå humor. PLEPPO TVÅ! bjuder på välbekanta favoritkaraktärer, nykomlingar och en hög fantastiska nya sketcher i äkta pleppoanda.

- Det ska bli jätteroligt att stå på scen igen. Det är länge sen sist, säger Ted Forsström.

- Då när vi gjorde PLEPPO LIVE! så var det första gången som vi stod på en teaterscen. Det var väldigt lärorikt. Vi vågar lova att till skillnad från andra uppföljare blir PLEPPO TVÅ! bättre. Tips: börja redan nu öva på Pedersöredialekt, avslutar Ted.

PLEPPO TVÅ! har urpremiär den 12 november 2016 på Wasa Teater. Biljetterna släpps på onsdagen den 24 februari.