Hoppa till huvudinnehåll

Förlåten: Komarov bad genast om ursäkt efter huvudtacklingen

Leo Komarov sågas för sitt tilltag mot New York Rangers.
Leo Komarov i matchen mot Rangers. Leo Komarov sågas för sitt tilltag mot New York Rangers. Bild: AFP / Lehtikuva Leo Komarov

Ryan McDonagh säger att han är tacksam för att han inte fick en hjärnskakning efter Leo Komarovs tuffa tackling förra veckan. Komarov försökte genast be om ursäkt och skickade senare ett meddelande till McDonagh.

McDonagh har intervjuats av New York Post och säger att Komarov försökte be om ursäkt under matchen, men misslyckades. New York Rangers kapten McDonagh duschade och träffade inte Komarov, som fick matchstraff.

Komarov skickade ett meddelande till McDonagh i efterskott.

– Det uppskattar jag storligen, säger McDonagh till New York Post.

– Det är tacklingar som du hoppas inte skulle inträffa, men händer ändå. Det är frågan om ett snabbt spel. Saker, som ser ut att hända med flit, kan hända av misstag.

Komarov stängdes av i tre matcher för tacklingen. Också McDonagh har vilat efter tacklingen och det är oklart när han återvänder till isen. McDonagh har haft problem med smärta i käken och med spasmer.

– Det blir bättre för varje dag.