Hoppa till huvudinnehåll

Amirkhani och Wilkinson rök ihop redan på invägningen – se video

Makwan Amirkhani har vunnit två av två UFC-matcher. Makwan Amirkhani. Bild: Lehtikuva makwan amirkhani

Makwan Amirkhani och Mike Wilkinson hade inte mycket till övers för varandra när de träffades under fredagens invägning.

Amirkhani fick ta emot idel burop då han kom upp på scenen för invägning, medan hemmafavoriten Wilkinson kom in till rungande applåder.

Efter invägningen blev stämningen än mer hätsk, men UFC-bossen Dana White lyckades hålla de två slagskämparna ifrån varandra.

Amirkhani och Wilkinson möter varandra på lördagens UFC-gala i London.

Se videon här.

 • Jakobstad planerar för Visaskvarteret

  Torget och Visaskvarteret får ansiktslyftning.

  Utvecklingen av Jakobstads centrum går vidare. Nu ska torget färdigställas och sedan ska också Visaskvarteret utvecklas.

 • Rysslands FN-ambassadör Vitalij Tjurkin död

  Dödsfallet uppges ha varit oväntat.

  Rysslands FN-ambassadör Vitalij Tjurkin har avlidit i New York i USA, uppger Rysslands utrikesdepartement i ett uttalande. Det framgår inte vad som orsakade Tjurkins död. Dödsfallet uppges ha varit oväntat.

 • Unga får chansen att bekanta sig med ledarskap

  50 studerande följer i ledarens fotspår.

  Under en dag får 50 unga i Österbotten och Mellersta Österbotten möjlighet att följa en ledare i arbetet. - Vi vill inspirera de unga och visa på karriärmöjligheter, säger Paula Erkkilä på Österbottens handelskammare.

Läs också

 • Den långa vägen ur ett drogmissbruk

  "Att bli fri från droger kräver medvetna beslut".

  Jani växte upp i Stockholm och började ett liv med alkohol och droger redan som ung. Missbruket medförde att han förlorade jobb och vänner samt kontakten med föräldrarna och sitt lilla barn. Efter tio år som narkoman fattade Jani beslutet att säga nej till drogerna och söka hjälp.

 • Chockade svenska poliser: Vi svarade på helt andra frågor för Fox News

  Vi står inte bakom detta, säger poliserna.

  USA:s president Donald Trump har lyft fram Sverige som ett varnande exempel då det gäller invandring och brottslighet. Han hänvisar till tv-kanalen Fox News som har producerat ett inslag om Sverige. Två svenska poliser som medverkar i inslaget är chockade och säger att de har intervjuats på falska premisser.

 • "Händer en olycka så är mopedbilen skrot på en gång"

  Allt fler röster höjs för att mopedbilar bör göras tryggare.

  Mopedbilarna blir allt populärare i Europa, och i Finland. Dessvärre är de små, lätta fordonens trafiksäkerhet rent ut sagt usel. Allt fler röster höjs nu för att samma säkerhetskrav som ställs på personbilar också borde omfatta mopedbilarna, vilket inte är fallet just nu.

Nyligen publicerat - Sport