Hoppa till huvudinnehåll

Botnia tog ordentlig revansch

JPS mot Botnia
JPS mot Botnia Bild: Lehtikuva botnia,bandy,JPS

Botnia hade kommit över onsdagens förlust mot JPS och visade mästartakter då man kvitterade semifinalserien efter seger med 8–2 på bortaplan.

Bandyligans dominant Botnia åkte på en oväntad förlust mot JPS i den första semifinalmatchen lagen emellan. En väckarklocka skulle det visa sig.

Då lagen möttes i den andra semifinalen hade Botnia hittat tillbaka till samma fina spel som man visat upp tidigare under säsongen.

Tero Määttälä och Tuomas Määttä hade stor show med sina tre mål var och såg till att Botnia kunde ta en enkel seger med hela 8–2.

Matchen var i praktiken avgjord redan efter 30 minuter då Botnia ledde med 4–1.

Resultat:

JPS – Botnia 2–8

1–1 i matcher

  • Komikerlegenden Jerry Lewis är död

    Jerry Lewis blev 91 år gammal.

    Komikerlegenden Jerry Lewis är död. Han var en amerikansk skådespelare, komiker, filmproducent, manusförfattare och regissör.

  • Lotta Lepistö åtta i Norge

    "Nöjd med slutresultatet".

    Cyklisten Lotta Lepistö slutade på åttonde plats ett tre dagars World Tour-lopp i Norge. Hon åkte i mål som fyra i Halden på söndagen, med samma tid som etappvinnaren.

  • Skärpt bevakning vid flyktingförläggningen i Åbo

    Invånare och personal rädda för hämndaktioner.

    Flyktingförläggningen i Åbo har efter terrorattacken i fredags varit tvungen att skärpa bevakningen kring förläggningen. Hatskriverier och hot om hämndaktioner skrämmer personal och invånare.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport