Hoppa till huvudinnehåll

”Om alla spelade på min nivå” – Ronaldo kritisk efter derbyförlust

Cristiano Ronaldo öste in mål mot Schalke04. Bild: EPA/EmilioNaranjo/AllOverPress cristiano ronaldo,fotboll,real madrid,ronaldo,sport

Atletico Madrid är kungar i den spanska huvudstaden. Åtminstone på basen av lördagens derby där man besegrade Real Madrid med 1–0.

Zinedine Zidane gjorde på lördagen sitt första derby som tränare för storklubben Real Madrid. En match som han säkert snabbt vill glömma.

Atletico vann matchen med 1–0 efter att Antoine Griezmann gjort matchens enda mål i början av den andra halvleken.

På grund av förlusten tappade Real Madrid nu mark till Barcelona och Atletico i toppen av tabellen. Efter matchen var Real storstjärna Cristiano Ronaldo kritisk till lagets insats.

– Om alla spelade på min nivå så skulle vi vara etta. Varje år menar medierna att jag är dålig men siffror och statistik ljuger inte.

– Jag vill inte nervärdera någon lagkamrat men då de inte är de bästa är det svårt att vinna, säger Ronaldo enligt tidningen Marca.

Real tvingades spela matchen utan både Gareth Bale och Marcelo. Karim Benzema var tillbaka efter sin skada men är inte helt i form.

 • Rökdykare måste få rökvana

  Rökdykningsövningar på söndag på Luonnonmaa i Nådendal.

  På söndag ordnar Egentliga Finlands räddningsverk flera rökdykningsövningar på Luonnonmaa i Nådendal.

 • Norovirus fäller allt fler i Egentliga Finland

  Viruset klart aggressivare än under vintern i fjol.

  Noroviruset är klart aggressivare än under vintern i fjol, men vid Åbo universitetscentralsjukhus anser man att läget är under kontroll.

 • HD: Inget besvärstillstånd för tonårsmordet i Seinäjoki

  Tingsrättens ursprungliga fängelsestraff på nio år står kvar

  Högsta domstolen beviljar inget besvärstillstånd i det så kallade tonårsmordet. I april 2015 mördade en 15-årig flicka från Seinäjoki sin klasskamrat i sitt hem efter skolan.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport