Hoppa till huvudinnehåll

Oväntat poängtapp för Leicester – slagläge för Tottenham

Kasper Schmeichel och Jamie Vardy.
Kasper Schmeichel (t.v.) och Jamie Vardy. Kasper Schmeichel och Jamie Vardy. Bild: EPA/TIM KEETON kasper schmeichel

Framgångssagan sista kapitel är fortfarande oskrivet för Leicester – som tappade poäng hemma mot West Bromwich på tisdag. Nu har Tottenham ett gyllene läge att komma ikapp.

Leicester har tagit fyra poäng på de senaste tre matcherna – frågan är om det räcker till i den oerhört täta mästerskapsstriden i England.

Leicester fick klara sig utan den skadade nyckelmittfältaren N'Golo Kante på tisdag och klarade bara 2–2 på hemmaplan mot mittenlaget West Bromwich.

Salomon Randon förde upp gästerna i en tidig ledning, medan Leicester utjämnade och satte in 2–1 innan Craig Gardner fastställde slutsiffrorna. Daniel Drinkwater och Andy King målade för Leicester.

Resultatet bäddar för en fortsatt titelstridsthriller. Tottenham spelar mot West Ham på onsdag – en seger betyder att det är jämnt skägg i toppen av tabellen.

Arsenal möter Swansea på hemmaplan och måste ta poäng för att haka på i tabelltoppen. För tillfället har Leicester ett försprång på sex poäng till Arsene Wengers mannar.

Hoppa över Twitterpostning

Resultat i Premier League, tisdag:

Bournemouth–Southampton 2–0
Aston Villa–Everton 1–3
Leicester–West Bromwich 2–2
Norwich–Chelsea 1–2
Sunderland–Crystal Palace 2–2

 • Vatten för samman toppolitiker från EU och Kina i Åbo

  Intensifierat samarbete ska ge nya möjligheter för företag.

  I september möts politiker från Kina och EU i Åbo för att diskutera FN:s strategi för hållbar vattenförbrukning. Målet är att också förstärka samarbetet mellan kinesiska och europeiska vattenföretag.

 • Helsingfors stränder i gott skick - klart men svalt vatten

  Stränderna och vattenkvaliteten har granskats.

  Helsingfors stränder är i gott skick och vattnet är av god kvalitet. Det har fastställts efter att badstränderna har granskats. Havsvattnet är svalare än normalt och algmängderna är små.

 • Prins Philip utskriven från sjukhuset - led av infektion

  96-åriga Philip togs in på sjukhus i tisdags.

  Prins Philip har lämnat det sjukhus där han togs in i förebyggande syfte i tisdags. Det meddelar Buckingham Palace. Prinsen led av en infektion som hade koppling till tidigare hälsoproblem.

 • Algfri midsommar i Österbotten

  Det kalla vädret håller ännu borta de blågröna algerna.

  Det kalla vädret håller ännu borta de blågröna algerna i Österbotten.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport