Hoppa till huvudinnehåll

Visade långfingret – fick avstängning

Jyrki Aho tvingades lämna matchen mot KalPa. Jyrki Aho tvingades lämna matchen mot KalPa. Bild: All Over Press jyrki aho

Inte nog med de enorma problemen på isen och de stora hålen i kassan. Nu är Bluestränaren Jyrki Aho dessutom avstängd.

Det var i tisdagens ligamatch mellan Blues och KalPa som Jyrki Aho gjorde bort sig. Bluestränaren blev arg på domarna och visade långfingret.

Nu har ligan beslutat att Aho får en avstängning. Tränaren fick två matcher. Han har redan avtjänat en match och den andra dusten är lördagens möte med Sport i Vasa.

 • Socialdemokraterna skeptiska till vård på svenska i Seinäjoki

  Nu ger socialdemokraterna sin syn på utskottets utlåtande.

  Inom det socialdemokratiska partiet ställer man sig skeptisk till en fungerande vård på svenska i Seinäjoki. Det framkommer i ett meddelande undertecknat SDP:s ordförande Antti Rinne och Finlands Svenska Socialdemokraternas ordförande Viktor Kock.

 • Guns n’ Roses kommer: Var du på plats 1991?

  Svenska Yle samlar anekdoter och minnen om Guns n' Roses

  Guns n' Roses "Not in this lifetime"-världsturné kommer nästa sommar till Finland när de spelar i Tavastehus den 1.7. Inför biljettsläppet 9.12 samlar vi in anekdoter av er som var på plats när bandet första gången uppträdde i Helsingfors 1991.

 • Svenska migrationsverket: Läget värre i Afghanistan

  Fler afghaner kommer att få stanna i Sverige.

  Fler afghaner kommer nu att få tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige. Migrationsverket anser att säkerhetsläget i Afghanistan försämrats rejält under de senaste två åren.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport