Hoppa till huvudinnehåll

Visade långfingret – fick avstängning

Jyrki Aho tvingades lämna matchen mot KalPa. Jyrki Aho tvingades lämna matchen mot KalPa. Bild: All Over Press jyrki aho

Inte nog med de enorma problemen på isen och de stora hålen i kassan. Nu är Bluestränaren Jyrki Aho dessutom avstängd.

Det var i tisdagens ligamatch mellan Blues och KalPa som Jyrki Aho gjorde bort sig. Bluestränaren blev arg på domarna och visade långfingret.

Nu har ligan beslutat att Aho får en avstängning. Tränaren fick två matcher. Han har redan avtjänat en match och den andra dusten är lördagens möte med Sport i Vasa.

 • Rätt att förbjuda "burkini"?

  Ska myndigheterna blanda sig i hur man klär sig på stranden?

  Nytt resetips för alla på väg till Rivieran: Klä av dig ordentligt! Annars kan du få med polisen att göra. Det lätt absurda är alltså att polis nu patrullerar på vissa franska sandstränder för att kolla att folk faktiskt är tillräckligt avklädda. Att inte vara avklädd anses nämligen vara en provokation, bland annat enligt borgmästaren Michel Py i byn Leucate.

 • Kyrkslätt ger grönt ljus för Räikkönens motocrossbana

  "Bara fågelkvitter och lövens sus hörs".

  Kimi Räikkönen behöver inget miljölov för sin motocrossbana på Porkala udd, anser miljövårdsmyndigheten i Kyrkslätt. Det var i våras Svenska Yle avslöjade att banan saknar tillstånd.

 • Lappviken - Röster ur själarnas rum en publiksuccé

  Nästan 3000 besökte evenemanget.

  Nästan 3000 nyfikna, fascinerade och också bestörta besökare: Radioteaterns ljudinstallation i det gamla Lappvikens sjukhus var en publikmagnet under Konstens natt i Helsingfors.

 • Antti Muurinen: En tionde plats är vårt mästerskap

  Antti Muurinen litar på att HIFK hålls kvar i fotbollsligan.

  Med tio omgångar kvar av fotbollsligan ligger HIFK på kvalplats. Enligt lagets nya tränare Antti Muurinen kommer HIFK att vara ett ligalag även nästa säsong.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport