Hoppa till huvudinnehåll

Ässättuffingens ”hämnd”: En slängkyss!

Josh Gratton är en spjuveraktig hårding. Josh Gratton, Ässät, december 2015. Bild: Jari Pekkarinen / All Over Press gratton,josh gratton,ässät

I november slog TPS-målvakten Teemu Lassila till Ässäts forward Josh Gratton med klubban i ansiktet. Ikväll ”hämnades” Gratton genom att näta – och ge Lassila en slängkyss.

Lassila bjöd på ett uppmärksammat lieslag mot Gratton i matchen mellan TPS och Ässät i november, och stängdes av i sju matcher för sitt tillag.

Så här såg Gratton ut efteråt:

Gratton har sedermera berättat att han inte hyser någon agg gentemot Lassila – men han har inte glömt påhoppet. Det syntes i kanadensarens målfirande i Björneborg ikväll.

Gratton gjorde hemmalaget Ässäts första mål bakom just Lassila och firade med att ge Åbomålvakten en slängkyss. Se situationen här.

Grattos mål blev Ässäts enda i matchen. TPS vann till slut med 2-1 efter straffar och fortsätter till slutspelet, medan Ässäts säsong nu är över.

 • Sverige fixade finalplats efter stark tredje period

  Sverige till final i innebandy-VM efter seger mot Schweiz.

  Schweiz pinade Sverige i två perioder, men i den tredje lyckades det svenska innebandylandslaget dra ifrån och tog sig till ytterligare en VM-final.

 • På tv i dag: Tar sig Finland till sjätte raka VM-finalen?

  Blåvitt är storfavorit att ta sig till en ny fajt om guldet.

  Finland har missat två VM-finaler genom tiderna i innebandy. I dag är blåvitt storfavorit att ta sig till en ny fajt om guldet. ”Vi måste ha en toppendag”, intygar förbundskaptenen.

 • Två språk i en skola fungerar i Sjundeå

  Bristen på plats ett större problem, säger rektorerna.

  Det är en aning trångt och ljudnivån är tidvis ganska hög. Men det kommer att bli tomt den dagen eleverna i Päivärinteen koulu inte längre finns i Sjundeå svenska skola. Det tycker Robert Siro, Walter Forsén, Wilma Holmberg och Leia Seppä som delar sin skola finska elever sedan höstterminens början.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport