Hoppa till huvudinnehåll

IS: Bluesjunior misshandlade lagkamrat i omklädningsrummet

Esbo Blues läktare, Blues-SaiPa, mars 2016.
Bild från ligalaget Blues hemmamatch. Esbo Blues läktare, Blues-SaiPa, mars 2016. Bild: All Over Press Esbo Blues,blues

En 18-årig ishockeyjunior misshandlades efter en träning på tisdagskvällen.

Den 18-åriga spelaren från Blues A-juniorers akademilag gjorde på onsdagsmorgonen en polisanmälan efter tisdagskvällens händelser i Esbo, skriver Ilta-Sanomat.

Enligt tidningen misshandlade en 19-årig spelare sin lagkamrat i omklädningsrummet efter en träning. Flera andra spelare närvarade under händelsen, men tränarstaben hade lämnat rummet.

– Jag pratade med en lagkamrat om nånting helt annat när han mittiallt började misshandla mig, berättar offret som skadade hakan och genomgick en operation på onsdagskvällen, till IS.

Undersöks som grov misshandel

Kommissarie Jyrki Kallio, som leder undersökningen vid Esbopolisen, säger till Ilta-Sanomat att fallet undersöks som grov misshandel.

– Vi strävar efter att sköta undan förhören med målsägande och ögonvittnen så snabbt som möjligt. Sen tittar vi på åtalet, säger Kallio.

  • Lovande takter av Bottas och Räikkönen

    Toppkvartetten inom 0,12 sekunder från varandra.

    Valtteri Bottas och Kimi Räikkönen gav svar på tal under dagens andra träningspass i Baku. Finländarna var bland de fyra snabbaste förarna och besegrade sina stallkamrater.

  • Radarparet Merkel och Macron: Nu bör vi utveckla EU!

    Frankrikes och Tysklands ledare höll gemensam pressträff

    Bara om Tyskland och Frankrike talar med en gemensam röst kan EU utvecklas, menade den nya franska presidenten Emmanuel Macron när han höll en gemensam presskonferens med Angela Merkel i Bryssel i eftermiddags.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport