Hoppa till huvudinnehåll

X3M: Hur ska kvinnor känna sig trygga?

I Sverige uppmanar polisen kvinnor att inte gå ut ensamma på kvällen. I Helsingfors har polisen börjat dela ut snabböter för sexuella antastanden. Det verkar vara farligt att röra sig i offentligheten som kvinna. Vad säger kvinnorna själva?

I programmet diskuterar vi sexuellt våld - orsak och lösningar. I studion har vi Sofia Rappe, Anna-Sofia Nylund och Marie Finne. Programledare är Johanna Dikert.

Vad väcker det här för tankar hos dig? Lämna gärna en kommentar och delta i diskussionen.

Den första diskussionen om sexuella övergrepp hittar du nedan.

Läs mera:

X3M: Hur slutar vi våldta?

Sexuella övergrepp har en gemensam nämnare. Män. Hur låter diskussionen då vi slänger in en grupp killar i vår studio för att utbyta tankar och åsikter om ett av dagens mest omtalade och provocerande ämnen? Se programmet här.