Hoppa till huvudinnehåll

Djur med Tarja: Burmesisk pyton

Djur med Tarja erbjuder ett fräscht perspektiv på samhälleliga och kulturella fenomen. Fru president är orolig över vår planet. Vi har bara en. Alla andra i studion är oroliga över sitt enda liv, eftersom Tarja har med sig en 3,5 meters burmesisk pytonorm.

Det är viktigt att genast meddela att Janne Grönroos är vid liv. Efter att du lyssnat på Djur med Tarja kan du nämligen vara osäker på det. Vårt ekonomiska system bygger på ständig tillväxt, där tillväxt skapar tillväxt och pengar multiplicerar sig själva. Också den livsfarliga pytonormen kan reproducera sig själv. Vår blåa planet och dess resurser däremot är begränsade, utbrister en orolig Halonen.

Djur med Tarja

Djur kan berätta mycket om oss och samtiden vi lever i. Därför tar Tarja varje torsdag med sig ett djur till studion i X3M:s morgonprogram Succémorgon.