Hoppa till huvudinnehåll

Polisen varnar för nätbedragare

Polisen påminner om att varningsklockorna borde ringa ifall man stöter på ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant. tangentbord

Polisen uppmanar alla som handlar på nätet att vara uppmärksamma och se upp för bedragare. Flera fall har rapporterats den senaste tiden där kunden betalat för varor på förhand men aldrig fått själva produkten.

I flera fall har det handlat om nya telefoner som annonseras billigt på nätet. Polisen påminner om att varningsklockorna borde ringa ifall man stöter på ett erbjudande som verkar vara för bra för att vara sant.

Vanligtvis har bluff-försäljarna, som polisen får tag på, sysslat med liknande brott en längre tid. Det brukar också vara svårt att få bedragarna att ersätta sina offer.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland