Hoppa till huvudinnehåll

Påsk PM

Påskpynt
Påskpynt Bild: Ismo Pekkarinen/ All Over Press Påskhelgen,påsk,Trafik under påsken

Alko är var öppet som normalt på skärtorsdagen men är nu stängt under hela påsken. Alko öppnar nästa gång på tisdag.

Bankkontoren stängde klockan 13 på torsdag och öppnas nästa gång på tisdag.

Livsmedelsaffärerna var öppna som normalt på skärtorsdagen, men gällande öppettiderna under påsken är det bäst att kontrollera den egna affärens tider separat eftersom affärerna numera själva får besluta om sina öppettider.

VR:s närtrafik tillämpade fredagstidtabell på torsdag. På fredag och måndag trafikeras enligt söndagstidtabell. Både på fredag och söndag körs extra turer. Kontrollera fjärrtågens tidtabeller här.

För bussarna i fjärrtrafik råder många undantag under påsken och noggrannare uppgifter om tidtabellerna hittar du på Matkahuoltos nätsidor. Uppgifter om tidtabeller och pris fås också på numret 0200 4000.

Uppgifter om HRT :s trafik, det vill säga trafiken i huvudstadsregionen fås på www.hsl.fi/sv eller kundtjänsten 09 4766 4000. Telefontjänsten är öppen på torsdag mellan klockan 7-19 och på lördag och under påskdagarna 9-17.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes