Hoppa till huvudinnehåll

Expressen: HIFK:s tuffing till SHL

Siim Liivik kom till HIFK mitt under den här säsongen.
Siim Liivik kom till HIFK mitt under den här säsongen. Siim Liivik kom till HIFK mitt under den här säsongen. Bild: Vesa Koivunen / All Over Press siim liivik

Mitt under säsongen anslöt Siim Liivik till HIFK. Nu uppger Expressen att HIFK:s rivjärn lämnar Helsingfors för spel i Sverige.

För tillfället spelar Siim Liivik hockeyslutspel i HIFK:s tröja. Grundserieettan leder sin kvartsfinalserie mot Pelicans med 3–2 och har matchboll på måndag.

Liivik kom till HIFK från Blues mitt under den här säsongen på grund av Esboklubbens enorma ekonomiska problem. Efter den här slutspelsvåren tyder ändå det mesta på att HIFK tappar sin tuffing.

Enligt säkra källor till Expressen är Liivik på väg till SHL-klubben Örebro. Tidningen uppger att allt redan är klart för en flytt.

Liiviks nuvarande kontrakt med HIFK sträcker sig över säsongen 2017–2018.

  • Detta handlar de omdiskuterade underrättelselagarna om

    I bästa fall hoppas man kunna förhindra terrordåd.

    Ledande politiker kräver att grundlagen ändras så att man kan förnya lagstiftningen om civil och militär underrättelse. De vill ge skyddspolisen och försvarsmakten bättre möjligheter att identifiera möjliga faror för nationens och medborgarnas säkerhet.

  • Polischef: Det finns ingen orsak till oro

    Finland och de nordiska länderna är fortfarande säkra.

    Terrorhotet finns i hela landet. Inte bara i huvudstadsregionen. Det kan hända när som helst, var som helst men hotnivån är ändå inte hög i Österbotten, säger Risto Lammi, polischef vid Österbottens polisinrättning.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport