Hoppa till huvudinnehåll

Veronica Maggio vill bo hos Fredrika Lindholm

Veronica Maggio med Succémorgon
Kunde Fredrika ha valt en sämre dag att vara sjuk på?! Veronica Maggio med Succémorgon Bild: Christoffer Strandberg succémorgon

X3M:s morgonprogram Succemorgons programledare Janne Grönroos , Fredrika Lindholm och Christoffer Strandberg visar upp sina hem - vem skulle du flytta in hos? Veronica Maggio valde Fredrikas myslya. Kolla också in vår video där Veronica uppträder med sin nya singel Den första är alltid gratis för första gången någonsin!

Succémorgon skulle inte vara Succémorgon om de inte regelbundet utsatte sina gäster för bisarra utmaningar och knepiga val. Gårdagens gäst, en förkyld Veronica Maggio, var inget undantag. Egentligen bjöd vi in Veronica på grund av hennes nyligen släppta singel Den första är alltid gratis, men givetvis fokuserade Succémorgon på något helt annat.

Jag känner djup ångest dygnet innan.

Veronica berättade att hon får ångest varje gång hon ska släppa ny musik och att hon har sagt att hon skulle flytta bort från Sverige ifall folk hatade hennes nya musik. Succémorgon tog henne på orden och antog att hon i så fall självfallet skulle flytta till Helsingfors, eller mera exakt, flytta in hos en av dem.

Har du alltid undrat hur det ser ut hemma hos Janne Grönroos, Fredrika Lindholm och Christoffer Strandberg? Nu behöver du inte undra längre.

Janne Grönroos hem
Jannes hem. Janne Grönroos hem Bild: Janne Grönroos succémorgon
Christoffer Strandbergs hem
Christoffers hem. Christoffer Strandbergs hem Bild: Christoffer Strandberg lägenhet
Fredrika Lindholms hem
Fredrikas hem. Fredrika Lindholms hem Bild: Fredrika Lindholm yle x3m

Efter en snabbvisning av Succémorgons hem valde Veronica Fredrikas myslya med den galna tanten.

- Jag kanske pratar med den galna tanten och så bondar vi i vårt vansinne, skrattar Veronica.

Janne och Christoffer ringde upp en febrig Fredrika med beskedet och möttes av glädjetjut i andra ändan.

- Alltså det är ju helt supernajs! Kommer hon hit? Nu? När? Välkommen!, skriker Fredrika med hes röst.

Kunde Fredrika ha valt en sämre dag att vara sjuk på..?

Vems hem skulle du bo i? Lämna en kommentar!

Singeln Den första är alltid gratis är försmak på Veronica Maggios kommande skiva med samma namn. Skivan släpps den 6 maj. Se världspremiären för singeln i akustisk tappning i vår video här under. Veronica Maggio kommer att uppträda på Provinssirock i Seinäjoki den 30.6-2.7.