Hoppa till huvudinnehåll

Radio M3X stäms av radiokanal i Mexiko

radio mex
Radio M3X stäms för plagiat. radio mex radio mex

Radio M3X stäms av radiokanal i Mexiko - tvingas byta namn igen.

– Det kom som en total överraskning säger Anna Rápidoh, productor responsable på Radio M3X. Vi blev kontaktade av alcalden i Nezahualcóyotl som meddelade att det redan finns en Radio M3X. Han var helt loco och tycktes överhuvudtaget inte förstå den uppenbara kopplingen mellan Svenskfinland och Mexiko. Que es un burro!

anna rapidoh
Es una situación difícil, säger Anna Rápidoh, productor responsable på Radio M3X. anna rapidoh anna forth

– Det största problemet är nu att vi var alla så peppade på den här idén, estábamos tan contentos. Nu känns det som att fiestan är över innan den ens hann börja, liksom. Vi har sålt smöret och tappat alla pesetas. Hela kanalen känns nu som en piñata fullproppad med godis men barnen är förbjudna från att komma och slå den. Vi hade dessutom redan lyckats bokat in Mariachi Vargas de Tecalitlán till nästa STK, Spanska Talande Klubben, alltså. Nu blir det ju inte av. Es horrible, helt enkelt.

Vad ska ni göra nu?

No tenga ni idea, säger Anna och skakar på huvudet. Santa María, vi får helt enkelt ta och fundera om och försöka hitta på ett nytt namn och börja om från början.

Lorenzo del Infierno låter meddela att han trots detta inte kommer att byta tillbaka till Kjell from Hell.