Hoppa till huvudinnehåll

Ta del av stämningen på Succémorgons femårsfest

Succémorgons femårsfest  & humorgruppen KAJ
Årets tuffaste bild togs på Succémorgons femårsfest! Succémorgons femårsfest & humorgruppen KAJ Bild: Malena Holmström/Yle humorgruppen kaj

Succémorgons femårsfest var en riktig nostalgitrip kryddad med fantastiska överraskningar. Se de bästa bitarna från Succémorgons femårsfest här.

Det är aldrig för tidigt för att festa, det bevisade Succémorgon i fredags. Den 1 april 2016 festade Succémorgon loss tillsammans med en livepublik i en legendarisk specialsändning med start klockan sex på morgonen. Och nej, det är inget aprilskämt, bevis följer nedan! Trots tiden var stämningen på topp då en förväntansfull publik tågade in i Succémorgons magnifika festlokal. Den fantastiska fyra timmar långa festsändningen var fylld av, ja, guld. Bland annat Drottningen av Åland, Gung i kajutan, El Duello mot publiken, Humorgruppen KAJ och Krista Siegfrids, lite Tarja Halonen och lite Jörn "Jörkka" Donner. Ta del av stämningen här nedan.

Krista Siegfrids och Fredrika Lindholm fyller munnarna med vatten och lyssnar på skämt framförda av Christoffer Strandberg utklädd till Tarja Halonen. Vem blir först dränkt i en blandning av vatten och saliv?

Janne Grönroos gör en nostalgitrip och tävlar i Succémorgons gamla tävling "Isa har en liten mun" framför en live publik. Vem får fler redisor att rymmas i munnen, Janne eller Succémorgons lyssnare? Succémorgons före detta programledare, Isa Mårtenson, är med och hejar på.

Fru president tar med sig människans bästa vän, alltså hunden Ritva, till Succémorgons femårskalas. Vem väljer Ritva - bollen eller Succémorgon?

Humorgruppen KAJ uppträder med låtarna Pa to ta na kako? och Jåo nåo e ja jåo YOLO ja nåo.

Så här såg det ut då Krista Siegfrids intog scenen och uppträdde med en härlig cover på Robyns Dancing on my own.

Sist men absolut inte minst: Succémorgon fick härliga överraskningsgratulationer på sin femårsdag av några väldigt speciella personer!

Nyligen publicerat - X3M