Hoppa till huvudinnehåll

Bilist flydde olycksplats i Björneborg

Polisen på plats.
Motorcyklisten skadades i olyckan. Polisen på plats. Bild: Yle/Linus Hoffman polisen,Polisbil,brott (juridik),åbopolisen,rån,misshandel,Rattfylleri,Rattfylla

En motorcyklist skadades i en krock med en personbil i centrala Björneborg. Bilisten flydde platsen.

Bilisten prejade motorcykeln i samband med en omkörning. Motorcyklisten flög av motorcykeln och landade i en gräsmatta intill. Motorcyklisten fördes till centralsjukhuset i Satakunta. Bilisten fortsatte mot Impola utan att stanna.

Krocken inträffade klockan 14:40 igår, onsdag på Satakunnankatu 23 i centrala Björneborg. Bilen är ljusbrun eller grå, möjligtvis av märket Mercedes Benz. Polisen i Björneborg ber bilisten eller den som vet något om olyckan att ta kontakt på telefonnummer 050-4564963.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland