Hoppa till huvudinnehåll

Fredrika gör ståuppkomedi på Humorlandskampen 2016

Fredrikas måndag suger, standup
Hur ska det gå för Fredrika? Fredrikas måndag suger, standup Bild: Claudia Rybin/Yle yle x3m

Fredrikas måndag har aldrig sugit så här mycket.

Snart är det återigen dags för Svenska Teaterns legendariska Humorlandskamp där Svenskfinlands och Sveriges stjärnkomiker möts under ett och samma tak. Årets upplaga lär bli den roligaste (eller pinsammaste?) hittills. X3M:s Fredrika Lindholm ringde upp André Wickström för att flirta in sig i komikergänget (synonymt med bönade och bad) och vi kan nu bekräfta att hon kommer att kliva upp på scen och underhålla publiken med ett eget ståuppnummer under kvällen. Det här vill du inte missa! Vi hoppas bara att publiken skrattar med henne, inte åt henne.

För att imponera på André valde Fredrika ut ett skämt ur sin repertoar. Det gick inte så bra, men hon fick jobbet! Hör det här:

Vi hoppas att det här inte var en försmak på Fredrikas bidrag till Humorlandskampen…

Fredrika uppträder på Humorlandskampen lördagen den 7 maj 2016. Tillställningen börjar klockan 16.00. Läs mer om programmet och biljetter på Humorlandskampens hemsida. Har du inte möjlighet att bevittna denna historiska händelse på plats så kan du höra det hela måndagen den 9 maj under Succémorgons sändning klockan 06.00-10.00.