Hoppa till huvudinnehåll

Tipsa Himlaliv om nya gäster!

Solveig Lillsunde tillsammans med sin pappa Eric Kjerulf.
I programmet Rent Suveränt! berättar Solveig Lillsunde om sitt liv med Downs Syndrom. Här sitter hon tillsammans med sin hundra-årige pappa Eric Kjerulf. Solveig Lillsunde tillsammans med sin pappa Eric Kjerulf. Bild: Yle/Hanna Klingenberg himlaliv

Tv-serien Himlaliv visar personporträtt där mänskor berättar om sina liv och om sin tro. Under 2017 fortsätter produktionen med flera nya program. Hittills har de handlat om allt från pengar, kärlek och kändisskap, till död och sexualitet. Vad våra kommande program skall handla om får du gärna själv vara med och påverka. Har du något du vill berätta eller känner du någon som passar som vår gäst? Ta då kontakt med produktionens producent Bengt Klemets eller redaktör Hanna Klingenberg.

bengt.klemets@yle.fi / hanna.klingenberg@yle.fi

Tack på förhand!

Tro

Nyligen publicerat - Tro