Hoppa till huvudinnehåll

Stadscyklarna är här – så fungerar de

De efterlängtade stadscyklarna lanserades i dag. Över 500 cyklar spreds över staden.

De nya stadscyklarna lanserades i dag vid ett pompöst evenemang på Narinken i Helsingfors. På programmen fanns en cykelparad, med målet att sprida ut de nya stadscyklarna till alla 50 stationer runt om i staden.

Stadscyklarnas lanseringsevenemang på Narinken 2.5.2016
Nästa år ska det finnas tre gånger fler, alltså 1500 cyklar och 150 stationer. Stadscyklarnas lanseringsevenemang på Narinken 2.5.2016 Bild: Tino Oksanen stadscyklar,Narinken,lånecyklar,Helsingforsregionens trafik (HRT),Alepa
Stadscyklarnas infoskylt på Narinken
Infoskyltar finns på finska, svenska och engelska. Stadscyklarnas infoskylt på Narinken Bild: Tino Oksanen Narinken,narinken,Kamppi shopping center