Hoppa till huvudinnehåll

Tappara storsatsar – sex nya spelare till mästarna

Tappara firade guld våren 2016.
Dominik Hrachovina är en av åtta spelare som förlängt med Tappara. Tappara firade guld våren 2016. Bild: All Over Press ishockey,Tappara,FM-ligan i ishockey,Dominik Hrachovina

Trots FM-guldet så har Tappara inte legat på latsidan vad lagbygget för nästa säsong beträffar. Tammerforslaget presenterade idag sex nya kontrakt varav Teemu Nurmi är det namnstarkaste nyförvärvet.

Tappara ser att har ett starkt lag på benen även då följande ligasäsong rullar igång. På torsdagen meddelade klubben att man förstärkt sina led med Teemu Nurmi (anfallare, Lukko), Otso Rantakari (back, MODO), Valtteri Kemiläinen (back, JYP), Niko Tuhkanen (back, TUTO/Pelicans) och Christian Heljanko (målvakt, HIFK).

Hela åtta spelare har förlängt sina kontrakt med de regerande mästarna. Målvakten Dominik Hrachovina, backarna Pekka Saravo, Aleksi Salonen, Alexander Bonsaksen samt anfallarna Arttu Ilomäki, Jere Karjalainen, Miika Heikkilä och Juhani Jasu fortsätter sina karriärer i Tammerforsklubben.