Hoppa till huvudinnehåll

Christer Fahlstedt ny vd för åländska Paf

Christer Fahlstedt, ny VD för Ålands Penningautomatförening (Paf)
Christer Fahlstedt, ny VD för Ålands Penningautomatförening (Paf) Christer Fahlstedt, ny VD för Ålands Penningautomatförening (Paf) christer fahlstedt,Ålands Penningautomatförening (Paf)

Åländska penningautomatföreningen Paf har utsett 40-årige Christer Fahlstedt till ny vd. Fahlstedt kommer närmast från rollen som vd för svenska Betting Promotion Sweden Ab som levererar bettingprodukter och spelmjukvara. Före det var han vd för Tain som utvecklar tekniska plattformar för betting. Det skriver Paf i ett pressmeddelande.

I januari fick Paf:s dåvarande och mångårige vd Anders Ingves överraskande sparken, något som uppmärksammades stort på Åland. Förklaringen från styrelsen var att Ingves inte lyckats med att etablera Paf på den internationella spelmarknaden.

Ser fram emot jobbet

-Christer Fahlstedt har en bakgrund inom management consulting och verkar sedan 12 år inom nätspelbranschen. Han har erfarenhet från ledande roller både inom Business to business och Business to consumer, säger kommunikationsdirektör Anders Sims.

Fahlstedt säger i pressmeddelandet att han ser fram emot jobbet på Paf och att han kommer att fokusera på användarupplevelsen som blir högsta prioritet.
Han tillträder som Pafs vd den 1 juni 2016 med placering på huvudkontoret i Mariehamn.

Text: Malin Lundberg, Ålands Radio och TV

Läs också