Hoppa till huvudinnehåll

Hör Korrepoddens senaste avsnitt!

Daniel Olin, Christian Vuojärvi, Ingemo Lindroos
Daniel Olin, Christian Vuojärvi, Ingemo Lindroos Bild: Yle korrepodden

Korrepodden hamnar förstås genast in på det hetaste av alla samtalsämnen - fotboll!

Hör Ingemo Lindroos berätta om den magiska bokstaven Z, och Chriso Vuojärvi avslöja hur amerikanerna förhåller sig till europeisk fotboll, medan Daniel Olin i Bryssel erkänner var han befann sig då han fick Svenska Yles pris för Årets insats. Gissa var!

Vi diskuterar också medias andel i den pågående Trumpvågen, och medan USA blir allt mera polariserat och Belgien är politiskt lika splittrat som tidigare, så är det ett riktigt gränsöverskridande leverne och språkbruk som man stöter på i norra Sverige.

I Korrepodden diskuterar Svenska Yles korrespondenter i världens olika hörn aktuella samhällsfrågor och vad de själva har stött på i sitt mycket intressanta arbete.

Mer från programmet

Läs också