Hoppa till huvudinnehåll

Cookies på Yles webbplatser

Statistisk datainsamling med hjälp av cookies

Cookies används på alla webbsidor för att föra statistik över besökartrafiken. Vi använder den information vi får för att utveckla webbsidorna och samlar in den enbart på en allmän nivå (exempelvis "x procent av besökarna använder webbläsarversionen y"), inte på enskild användarnivå.

Vi använder också cookies för att göra tjänsten lättare att använda, så att den kommer ihåg de val som du gjort tidigare. Om du i din webbläsare har blockerat användningen av cookies är det möjligt att tjänsterna fungerar sämre eller inte alls.

Om du har funderingar kring cookies och om vilken information som insamlas kan du läsa mer via länkarna nedan:

Så här använder Yle cookies, sociala kopplingar och analytik.
Yles Dataskyddsbeskrivning
Lagen om dataskydd vid elektronisk kommunikation (516/2004)
Dataombudsmannens byrå

Läs också

Frågor och svar

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.

Bolaget

  • Hannu Lintu lämnar Radions symfoniorkester 2021

    Hannu Lintus och RSO:s samarbete har varit framgångsrikt.

    Radions symfoniorkesters chefsdirigent Hannu Lintu lämnar sin post i ledningen för RSO i slutet av sitt nuvarande mandat våren 2021. Lintu tillträdde som chef hösten 2013 efter att dessförinnan ha varit orkesterns förste gästdirigent i ett år.

  • Marit Lindqvist tilldelas Mikael Lybeck-priset 2019

    Engagemang, kompetens och omsorg om litteraturen belönas.

    Svenska Yles kulturredaktör Marit Lindqvist belönas för sin ambitiösa bevakning och sin stora kompetens inom litteraturområdet. “En länk till såväl det finländska som det nordiska” lyder motiveringen.