Hoppa till huvudinnehåll

Efter tunga inledningen: Jaro sparkar Eremenko

Alexeij Eremenko Senior är tränare i FF Jaro.
Alexei Eremenko (arkivbild). Alexeij Eremenko Senior är tränare i FF Jaro. Bild: YLE/AnttiKoivukangas alexei eremenko senior,FF Jaro

Alexei Eremenko senior har gjort sitt vid Jaros sidolinjer. Klubben meddelade på fredag att man befriat tränaren från hans uppgifter.

Niklas Vidjeskog kommer att ta över som tillfällig tränare, meddelar klubbens styrelse i ett pressmeddelande.

Vidjeskog hinner dock inte till matchen mot GrIFK på grund av en utlandsresa – Niklas Storbacka dirigerar Jakobstadstruppen på söndag.

Eremenko har tränat FF Jaro i två sejourer från och med fotbollssäsongen 2003. Under åren 2006-09 agerade han lots för JBK.

Jakobstadsklubben har haft en tung inledning på säsongen i fotbollsettan. Klubben ligger nia med två segrar och tre kryss på sju matcher.

 • Boris Johnson i Berlin - beredd att kompromissa kring brexitavtal

  Merkel uppgav att EU är beredda att förhandla kring handeln.

  Storbritanniens premiärminister Boris Johnson sade i dag att Storbritanniens nuvarande utträdesavtal med EU är oacceptabelt under en gemensam presskonferens med Tysklands förbundskansler Angela Merkel under Johnsons besök i Berlin.

 • 40 kor på vift i skogen i Laukas - nu ska de avlivas

  Expert: Djur förvildas snabbt ute i skogen.

  I Vehniätrakten i Laukas har en hjord på cirka 40 nötkreatur varit på fri fot i skogen sedan våren. På tisdagen ställdes läget på sin spets då djuren, som trängt sig in på gårdar och vägar, började utgöra en fara för folk i området. Just nu håller hjorden till i skogen nära bondgården.

 • Sopkärl vid rastplatsen i Horsbäck efterlyses

  Problemet lyfts fram i ett invånariniativ.

  Raseborgs stad kommer nu vända sig till Trafikledsverket Väylä med en önskan om att det skulle placeras sopkärl på rastplatsen invid riksväg 25 i Horsbäck.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport