Hoppa till huvudinnehåll

Pargasdagarna har kört igång

Kläder, hantverk, inredning, blommor, lotter, lakrits och karuseller - ja allt som skall finnas på en marknad finns i Pargas i två dagar!

Solen sken då marknaden längs Köpmansgatan drog ingång på fredagen.
I år är skärgårdens miljömässa en del av årets Pargasdagar. Miljömässan presenterar en hel del olika miljövänliga lösningar och miljöinspektör Petri Huovila och energirådgivare Alf-Peter Heino hoppas att folk också skall intressera sig för den delen av marknaden.

Företagaren Staffan Sundström säger att marknaden har en stor betydelse för företagarna längs Köpmansgatan i Pargas.

Förutom marknad finns det en hel del annat program på gång under veckoslutet. På söndagen hålls det ett gårdsloppis-rally på många håll i Pargas. Det finns en karta över var loppisarna hålls på adressen loppisrally.fi