Hoppa till huvudinnehåll

Spanska och turkiska fansens tur att skapa oroligheter i EM

Turksiska fans tände facklor under gruppspelsmatchen mot Spanien i fotbolls-EM.
Turkiska supportrar hade bengaler med sig då Turkiet förlorade mot Spanien på fredagen. Turksiska fans tände facklor under gruppspelsmatchen mot Spanien i fotbolls-EM. Europamästerskapet i fotboll 2016

Tre spanska fotbollssupportrar har häktats i Nice efter att ha burit nynazistflaggor, berättar den franska polisen. Tre andra åkte fast för att ha försökt smuggla bengaler in på stadion.

Spanien besegrade Turkiet med 3–0. De turkiska fansen hade lyckats smuggla med sig bengaler in på stadion medan tre spanska fans greps vid portarna. Uefa har lagt ett totalförbud på all pyroteknik inne på arenorna i fotbolls-EM.

Polisen i Nice häktade också tre spanjorer som hade burit på nynazistbanderoller. Tidigare under dagen hade elva spanska fotbollsfans gripits efter att ha misshandlat en butikschef som hade vägrat sälja dem alkohol.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport