Hoppa till huvudinnehåll

Radiohuset frågar: hur familjevänlig är din arbetsplats?

Laptop i vardagsrum fyllt av leksaker.
Laptop i vardagsrum fyllt av leksaker. Bild: Yle/Rolf Granqvist distansarbete,arbete och barn

Att få ihop livspusslet med heltidsjobb och familjeliv är inte alltid det lättaste. Hur förstående är din arbetsgivare för familjelivets nycker?

Du har deadline i morgon bitti men barnen måste hämtas klockan 16. Ditt barn blir sjukt och du måste stanna hemma ett par dagar, trots att det är den mest hektiska tiden på året på jobbet. Du blir gravid och vill stanna hemma med ditt barn i åtminstone ett år. Din barnvakt blir sjuk och du tvingas ha med dig din femåring på kontoret i några timmar. Hur förhåller sig din arbetsgivare till familjelivet? Det vill vi på Radiohuset veta!

Hur familjevänlig är din arbetsplats?