Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Brorsornas Bok

Brorsornas bok
Jobe och Elias Brorsornas bok Bild: Jani Laukkanen / Paradigm Films andreas wadenström som elias

Missade du dramaserien Brorsornas Bok som premiärvisades sommaren 2015? Eller vill du bara helt enkelt se den igen? Här hittar du alla avsnitt!

Brorsornas Bok handlar om vännerna Elias och Jobe som åker till landet. De har sett fram emot att spela x-box, men upptäcker till sin förskräckelse att x-boxen är borta. Elias bror Jacke berättar att det finns en uråldrig hemlighet nere vid sjön, som kanske skulle intressera dem istället nu när de inte kan spela tv-spel.

På sjöns botten hittar de en mystisk låda som innehåller en stor, brun bok och på pärmen står det: "Brorsornas Bok - med bus, bygg, bisness och ballar av stål". Detta är början på deras stora sommaräventyr!

Alla bus-, bygg- och bisnessbeskrivningar hittar du här!

Du kan se alla 24 avsnitt på Arenan och Youtube.