Hoppa till huvudinnehåll

Ingen tredje rak final för Kontinen – förlust i semifinalen

Henri Kontinen i Franska öppna 2015.
Till semifinal men inte längre. Henri Kontinens jakt på en tredje rak finalplats fick ett slut. Henri Kontinen i Franska öppna 2015. Bild: Xinhua/Photoshot. All rights reserved./All Over Press Henri Kontinen,tennis

Henri Kontinens och John Peers väg mot ytterligare en finalplats fick ett slut i semifinalerna av ATP-turneringen i Washington.

Kontinen vann mixed dubbeln i Wimbledon för ett par veckor sedan med Heather Watson och succén fortsatte i Hamburg en vecka senare, där Kontinen tillsammans med Peers vann en ATP-turnering. Nu var finländaren ute efter en tredje rak finalplats.

Men den här gången tog vägen slut i semifinalen. Duon förlorade mot Lukasz Kubot från Polen och Alexander Peya från Österrike med 2-1 i set.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport