Hoppa till huvudinnehåll

Harlins senaste film en jättesuccé – drog in 55 miljoner på fyra dagar

Renny Harlin står bredvid Fan Bingbing, som håller i en pistol tillsammans med Jackie Chan (t.h.)
Renny Harlin (t.v.) träffade helt rätt med Skiptrace. Bingbing Fan (i mitten) och Jackie Chan (t.h.) har stora roller i filmen. Renny Harlin står bredvid Fan Bingbing, som håller i en pistol tillsammans med Jackie Chan (t.h.) Bild: All Over Press Renny Harlin,Fan Bingbing,Jackie Chan (skådespelare),Skiptrace

Finländska regissören Renny Harlin är tillbaka på allvar. Den nya filmen Skiptrace med Jackie Chan, Johnny Knoxville och finländaren Sara Forsberg har blivit en stor succé i Kina. Skiptrace öppnade nästan lika starkt som storfilmen The Legend of Tarzan och drog in 55 miljoner euro på några dagar.

Skiptrace kom ut på torsdag och har redan dragit in rejält med pengar. Filmen är för tillfället den populäraste i Kina.

Filmen har redan dragit in mycket mera än dess budget, som var runt 30 miljoner euro.

Jag är mållös, skrev Harlin på Instagram.

Skip Instagram post

Filmen bekräftar att Jackie Chan fortfarande är ett namn att räkna med i filmsammanhang. Chan, en detektiv i filmen, sluter upp med hasardspelaren Johnny Knoxville i Skiptrace för att försöka motarbeta en ökänd kinesisk brottsling. Sara "Smoukahontas" Forsberg spelar en mindre roll i filmen som "Natalya".

Skiptrace har premiär i USA i september. Det är oklart om och när filmen kommer att visas i Finland.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Being a jackass with Johnny Knoxville 😂

A post shared by Jackie Chan (@eyeofjackiechan) on

Har flyttat till Kina

Harlin har trivts bra i Kina den senaste tiden och kallar numera Peking för sitt hem. Harlins följande film "Legend of the Ancient Sword" uppges spelas in på kinesiska i Kina.

Harlin har tidigare varit Finlands antagligen främsta representant i Hollywood. Han har regisserat filmer som Die Hard 2, Cliffhanger och Deep Blue Sea.

Skip Instagram post

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje