Hoppa till huvudinnehåll

The Simpsons röstar på Hillary Clinton

Den gula familjen Simpsons från tv-serien The Sipmsons: bart, Marge, Lisa, Homer och och Maggie klädda i likadana orangefärgade tröjor.
The Sipmsons: Bart, Marge, Lisa, Homer och och Maggie. Den gula familjen Simpsons från tv-serien The Sipmsons: bart, Marge, Lisa, Homer och och Maggie klädda i likadana orangefärgade tröjor. Bild: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/All Over Press the simpsons,The Simpsons,Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers",Bart Simpson,Lisa Simpson,Homer Simpson,Maggie Simpson

Tv-serien “The Simpsons” tar ställning för demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton i det kommande presidentvalet i USA, skriver tidningen Variety som också publicerat videon på sin hemsida.

I den nya videon från tv-seriens exekutiva producenter ställs frågan vem man vill att ska svara i Vita husets telefon om den ringer mitt i natten.

Två alternativa scenarion spelas upp, ett med demokraten Hillary Clinton och ett med republikanen Donald Trump.

Först ser man paret Clinton i sin säng och Bill Clinton svarar i den ringande telefonen. Den tidigare presidenten Bill tror först att samtalet är till honom tills han inser att samtalet är till Hillary.

–Ja, från och med nu är samtalen alltid till mig, säger Hillary.

Formar hund till peruk

I videon ligger Trump i sängen bredvid en bok med titeln ”Stora tal av Hitler" och skickar ut en elak tweet. Före han tar tag i nödsituationen blir han sminkad, får en spraysolbränna och en botox-injektion.

Till sist formar han en hund till en peruk – i det skedet bestämmer sig Marge för att Hillary Clinton är det självklara alternativet. Efter att Marge hotar med att inte längre ha sex med Homer om han röstar på Trump får Clinton också Homers röst.

– Och så gick det till när jag blev demokrat, säger Homer avslutningsvis.

Läs också

Nyligen publicerat - Utrikes