Hoppa till huvudinnehåll

FC Inter kämpade men matchen slutade i besvikelse

Shefki Kuqi.
Shefki Kuqi var inte nöjd med resultatet. Shefki Kuqi. Bild: All Over Press Shefki Kuqi

Den nya tränarens läror hjälpte fotbollslaget FC Inter till två mål, men motståndaren PK-35 lyckades ge igen i andra halvleken.

Åbolaget FC Inter fick ett oavgjort resultat i onsdagens ligamatch mot PK-35. Inter nuddade vid en vinst två gånger under matchens gång. Njazi Kuqi, som stod för bägge av Inters mål, spelade för första gången i Interskjortan på hemmaplan.

– Främst är jag besviken. Vi spelade bra under den första halvleken och hade möjligheter att avgöra matchen. Under den andra halvleken spelade vi svagt, skriver Intertränaren Shefki Kuqi på lagets webbsida.

Inter kämpade till det bittra slutet. Anfallaren Solomon Duah tog sig till en skottposition mot slutet av matchen, men försöket grusades av Vandalagets målvakt Daniel Kollar som gjorde en stjärninsats.

– Vi ville pressa motståndarna från första början. De har flera duktiga spelare, och om man ger dem ro att spela så blir det trubbel, skriver Kuqi.

Nu vill Kuqi koncentrera sig på nästa match.

– Vi har en match på lördag. Nu gäller det att fokusera på den. I dag spelade vi bättre än i Tammerfors och på lördag ska vi förbättra på resultatet i Kemi.

Matchen i onsdags avslutades 2-2.

Översatt från finska. Yle/Minna Rosvall