Hoppa till huvudinnehåll

Zlatan är redo för ligastarten: "Jag är ett lejon på planen"

Zlatan är en svensk superstjärna.
Zlatan har börjat bra i Manchester. Zlatan är en svensk superstjärna. Zlatan Ibrahimović

Den svenska superstjärnan Zlatan Ibrahimovic är självsäker inför ligapremiären i Premier League i fotboll. Zlatan ser fram emot ligastarten mot Bournemouth på söndag.

Det har börjat bra i Manchester United – Zlatan gjorde segermålet då United slog Leicester City i Community Shield förra veckan.

Sin vana trogen är svensken självsäker också i en ny omgivning.

– Jag är en familjetyp. Jag tar hand om min familj men när jag sätter foten på fotbollsplan är jag ett lejon. Det är den stora skillnaden. Jag tycker inte jag är arrogant så som folk tror. Jag är självsäker. Jag tror på mig själv. Det är inte att vara arrogant. Jag tror det är en styrka en människa kan ha, sade Zlatan i en intervju för Sky Sports.

Superstjärnan gick över till Manchester United från PSG tidigare i sommar.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport