Hoppa till huvudinnehåll

Nykomlingen chockade mästaren Leicester – vann efter drömmål

Hull firar ett mål i matchen mot Leicester.
Hull firade sin första hemmaseger genast i premiären. Hull firar ett mål i matchen mot Leicester. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Hull City AFC,Premier League,Leicester City FC

Leicester inledde säsongen i Premier League med att floppa. Hull har förutspåtts bli en slagpåse i ligan – men imponerade mot Leicester. Adama Diomande gjorde 1–0 med en cykelspark.

Säsongen i Premier League inleddes spektakulärt.

Adama Diomandes 1–0-mål i matchen går inte av för hackor. En konstpsark via ribban gjorde att Kasper Smeichel var helt chanslös i Leicesters mål.

Hoppa över Twitterpostning

Riyad Mahrez utjämnade från straffpunkten i andra halvlek, men nykomlingen Hull kom igen. Robert Snoddgrass gjorde 2–1 med ett hårt, precis skott ner i det högra hörnet.

Det betydde jubel på hemmaplan för Hull efter full tid. Leicester snubblade genast i den svåra jakten efter ett förnyat guld. Senast en regerande mästare inledde följande säsong med förlust var år 1989.

Hoppa över Twitterpostning

Utan N'Golo Kanté på mittfältet hade Leicester det svårt mot Hull. Kanté flyttade till Chelsea i somras och Leicester får svårt att ersätta den franska slitvargen.

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Tottenham kryssade mot Everton

Lördagens matcher präglades av 1–1-resultat. Matcherna mellan Everton och Tottenham, Middlesbrough och Stoke och Southampton och Watford slutade 1–1.

Resultat i Premier League på lördag:

Hull–Leicester 2–1
Burnley–Swansea 0–1
Crystal Palace–West Bromwich 0–1
Everton–Tottenham 1–1
Middlesbrough–Stoke City 1–1
Southampton–Watford 1–1
Manchester City–Sunderland 2–1

Läs också

Nyligen publicerat - Sport