Hoppa till huvudinnehåll

Succémorgons turistbyrå: Lappträsk

Lappträsk - i händelsernas centrum. Succémorgons turistbyrå levererar igen. Jo, mmh, ja ja, mmh.

Även Succémorgons turistbyrå har nåtts av rykten om Östra Nylands vildaste kommun. Det är fart och fläng på folket och den ena spännande situationen avlöser den andra, säger djungeltrumman. Stämmer det? För att ta reda på det mätte vi pulsen på ett typiskt Lappträsk-par.

Lite fakta om Lappträsk

  • Lappträsk (Lapinjärvi)
  • Landskap: Nyland, Vilda Östern
  • Grundad: År 1575
  • Folkmängd: 2813 personer
  • Sevärdhet: Det finns nog

Sagt om Lappträsk: Jo, mmh, ja ja, mmh.

Succémorgons turistbyrå

Finlandssvenskarna vet för lite om varandra, okunskapen och fördomarna är många. Därför bjuder Christoffer Strandberg varje vecka på informativa inslag om olika orter i Svenskfinland baserade på egna erfarenheter, rykten och objektiva sanningar.