Hoppa till huvudinnehåll

Spotify går samman med Tinder

Händer som formar ett hjärta
Händer som formar ett hjärta Bild: CC0 hjärta

Dejtingtjänsten Tinder och dess swipe-funktion går samman med musiktjänsten Spotify. Musikupplevelser kan nu delas i samband med ett besök på Tinder.

Tinder fungerar så att tjänsten parar ihop personer med gemensamma vänner och intresseområden. Från och med dag kan man foga musik till in Tinderprofil.

Oavsett om man har ett Spotify-konto eller inte kan man på Tinder höra andra användares favoritmusik via deras profiler.

 • Blå framtid ska återerövra väljare på landsbygden - “Pinsamt” tycker Sannfinländare

  Svårt att grunda lokala föreningar med väljarstödet 1,6 %.

  Blå framtid har satt in en ny växel för att hitta väljare på landsbygden men möter på motstånd från sina gamla partikamrater. Att få ihop de femtusen namn som krävs för att grunda ett parti var en lätt match, men att bygga upp en ny partiorganisation från noll blir det nya partiets stora utmaning.

 • Amerikanskt krigsfartyg krockade med handelsfartyg

  Fem personer skadades och tio saknas efter krocken.

  Tio sjömän saknas och fem har skadats efter en krock mellan en amerikansk jagare och ett handelsfartyg öster om Singapore. Det är den andra krocken som ett amerikanskt krigsfartyg är inblandat i på kort tid.

 • Privatiseringen av veterinärtjänster oroar

  Vem ska ta hand om landsbygden?

  De kommunala veterinärerna är oroade över att veterinärservicen kan privatiseras i och med social- och hälsovårdsreformen. - Det är dåligt för djurägare på landsbygden, säger tillsynsveterinären Miia Viitala.

 • Åboskolor erbjuder samtalsstöd åt elever vid behov

  Terrordådet behandlas vid behov i början av skoldagen.

  Åboskolorna kommer att reservera tid på måndag för att prata om fredagens terrordåd. Skolväsendet har en plan för hur man gör under dylika situationer, och den planen ska man nu följa.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes