Hoppa till huvudinnehåll

Kampens köpcentrum får exklusiv restaurangvärld med utsikt över Narinken

nytt restaurangkoncept öppnar i kampens köpcentrum
nytt restaurangkoncept öppnar i kampens köpcentrum Bild: Kia Arpia we are group

Kampens köpcentrum får en ny restaurangvärld i december. Bland annat ska Michelin-belönade krögarparet Filip Langhoff och Linda Stenman-Langhoff öppna en restaurang där.

Anders Westerholm från We Are Group har konsulterat köpcentret och är krögare bakom två av restaurangerna som öppnar i Kampen, Story Kortteli och Bar Cón.

- Jag har aldrig velat öppna en restaurang i ett köpcentrum. Men om jag ska göra det så ska det bli något helt annat, säger Anders Westerholm.

Westerholm har i tio år byggt upp ett kontaktnät inom restaurangvärlden. Kontakterna kom väl till pass när konceptet för Kortteli utarbetades. Femte våningen i Kampens köpcentrum får 10 restauranger och kaféer.

Alla krögare i Kortteli är bäst på det de ska göra.― Anders Westerholm, We Are Group

Med finns etablerade namn som La Torrefazione och Sandro, och krögarparet Langhoff som driver Michelin-belönade restaurang Ask öppnar en ny restaurang som heter Jord.

- Restaurangerna på femte våningen måste vara olika, men ändå drivas av människor som är likasinnade. Alla krögare i Kortteli är bäst på det de ska göra, säger Westerholm.

Restaurangvärlden Kortteli öppnar den 3 december på femte våningen i Kampens köpcentrum. Nytt är att restaurangerna kommer att ha utsikt över Narinken.

Läs också