Hoppa till huvudinnehåll

Veronica Maggio fyllde ishallen i går. Se vem som var där!

Vimmel från Veronica Maggio
Veronica Maggio levererade en storslagen show. Vimmel från Veronica Maggio Bild: Yle/Björn Karlsson Veronica Maggio

Veronica Maggio spelade för en vibrerande publik i ishallen i Helsingfors. Vill du veta vem som var där? Kolla in våra vimmelbilder.

Redan utanför ishallen kunde man känna stämningen. Kön rullade bort mot nästa kvarter och var fylld av ivriga fans som trots det ruskiga höstvädret sett till att vara i god tid. För några skulle det här bli deras första Maggiokoncert, för andra deras fjärde.

Meet and greet

För vissa skulle kvällen bli extra bra, vinnaren från X3M:s faceswap-tävling Izabella Fant fick två biljetter och möjligheten att träffa Veronica Maggio.

Meet and greet med Veronica Maggio
Izabella och Lina passar på att ta en selfie med Veronica. Meet and greet med Veronica Maggio Bild: Yle/Björn Karlsson Veronica Maggio

Mycket publik

Att Veronica Maggio har många fans även i Finland är ingen nyhet, men att fylla ishallen med så många människor är ingen liten bedrift. Några viskade om det vore bättre med en liten klubbspelning, men för den som var längst fram vid scenen var det en fantastiskt bra spelning.

Publikhavet på Veronica Maggio
Publiken var stor och hoppade i takt. Publikhavet på Veronica Maggio Bild: Yle/Björn Karlsson Veronica Maggio,publik

Härlig spelning

Maggio lade mycket vikt på nya låtar ur hennes repertoar, och levererade skickligt låt efter låt med ett väldigt bra band bakom sig på scenen. Ljusshowen var fantastisk men ljudet längre bak i salen lät mer ishall än konsert. Detta var dock inget som hindrade publiken från att dansa och hoppa med i låtarna i hela rummet. Det märktes efter spelningen att stämningen var på topp, eftersom några i publiken blev kvar och dansade till utgångsmusiken. Eller så kanske de drog sig för att bege sig ut i höstnatten.

Veronica Maggio
Det blev en spelning som värmer i höstrusket. Veronica Maggio Bild: Yle/Björn Karlsson Veronica Maggio