Hoppa till huvudinnehåll

Johaug om oväntade stödet – ”betyder mer än du anar”

Therese Johaug skrattar.
Therese Johaug tackar för stödet mitt i kaoset. Therese Johaug skrattar. Bild: imago/GEPA pictures/ All Over Press Therese Johaug

Kritiserad i media – men älskad på Instagram. Therese Johaug möttes av ett fastklistrat hjärta på dörrklockan i Norge och delade med sig av händelsen på Instagram. Efter det har positiva meddelanden strömmat in.

Fallet Therese Johaug delar meningarna. Vissa anser att Johaug syndat och borde straffas hårt – andra menar att det hela är en storm i ett vattenglas.

I Finland har domarna varit hårda. Aino-Kaisa Saarinen och Matias Strandvall hör till kritikerna som menar att Johaug borde ha vetat bättre.

På Instagram strömmar de uppmuntrande orden in. Detta efter att Johaug tackat den person som lämnade ett litet rött hjärta på hennes ringklocka.

– Tusen tack för all omtanke och kärlek jag får, det betyder mer än ni anar, skriver Johaug på Instagram.

Skip Instagram post

Inlägget har fått Johaugs följare att reagera. I skrivande stund har nästan 3 000 svar ramlat in, en stor majoritet av dem positiva.

”Stå på dig, kära Therese”, ”vi stöder dig”, ”var stark”, ”det är en mikrosak som har blåsts utanför alla proportioner” skriver följarna bland annat. Kommentarerna är givetvis kompletterade med många hjärtsymboler.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport