Hoppa till huvudinnehåll

Tekniskt problem på TV2

Yle TV2
Yle TV2 Bild: Yle kanalbild,logo,tv2,yle,yle tv2

Ett tekniskt fel har under morgonen ställt till med problem på Yles kanal TV2.

På grund av felet har kanalen saknat ljud.

Felet har nu lokaliserats och repareras som bäst.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes

 • Barn blåser i lergökar.

  Lergökar och vildrosor i Västanfjärd i sommar

  Unik lergökskonsert på kommande.

  Västanfjärd laddar upp inför sommarsäsongen och bland annat finslipas som bäst den unika lergökskonsert som ska inviga den splitternya friluftsestrad som byggts på Kalkholmen.

 • Hagnäs i Helsingfors.

  HS: Två personer skadades i knivslagsmål i Hagnäs

  Offren fick inte livshotande skador.

  Två män i 30-årsåldern hamnade i knivslagsmål med varandra efter klockan halv fem på söndagen i Hagnäs i Helsingfors. Helsingforspolisen uppger att de inte har livshotande skador. Motivet till knivslagsmålet är ännu inte känt.

 • Rader av sommarblommor i växthus.

  Trädgårdsmästare varnar: Det kan ännu bli nattfrost i södra Finland

  Penséer och pelargoner är tål kalla nätter bäst.

  Många är tveksamma inför valet av sommarblommor i år efter en kall vår och möjliga frostnätter ännu i södra Finland.Nattfrost hör inte till ovanligheterna så här års, påminner trädgårdsmästare Pentti Stenius. Den 6 och 9 juni kallas för "järnnätter" då det ännu kan förekomma frost.

 • Yrsa Stenius.

  Yrsa Stenius: "Det blir vilda västern utan ONM"

  Yle uutisets chefredaktör kritiseras för kommentar om ONM.

  Yrsa Stenius, före detta Pressombudsman i Sverige, tycker att diskussionen om Opinionsnämnden för massmedier är oroväckande. Yles chefredaktör Atte Jääskeläinen sade på lördagen i en intervju till Helsingin Sanomat att Yle kan lämna ONM och grunda ett eget granskningsorgan, men backade senare från uttalandet.

 • Läkare håller i ett rött plasthjärta

  Hjärtinfarkter: Nytt test kan rädda liv

  15 000 finländare dör årligen i hjärtinfarkt.

  En hjärtinfarkt kan komma plötsligt utan förvarningar. Det finns nu ett nytt test utarbetat av finska forskare som kan förutspå risken för hjärtinfarkt. Med testet kan man sänka risken genom att i god tid göra ändringar i livsvanor och i medicinering.

 • En spång leder över en mossa i Västerby friluftsområde.

  Din # kan locka folk till Västnyland

  Vandringsleder är ett trumfkort för Västnyland.

  Du ser en spång gjord av lärkträd som löper över en mosse. Du ser ett vackert berg som vågorna slår mot. En fågelholk är fastsatt i en tall. Allt det här tar du bilder på och delar på sociala medier. Då hjälper du din egen hemort med marknadsföringen och det kan leda till flera invånare i Västnyland.