Hoppa till huvudinnehåll

Vem sa det: Clinton, Trump eller någon helt annan?

En blandning av Hillary Clintons och Donald Trumps ansiktsdrag.
Vad får man om man slår ihop Donald Trump och Hillary Clinton? Säg hej till Trillary Clump! En blandning av Hillary Clintons och Donald Trumps ansiktsdrag. Bild: Imgur/Public Domains Network Hillary Clinton,Donald Trump,Clinton,Trump

Nästa vecka är det presidentval i USA! De flesta vet säkert vem av de stora kandidaterna de ska heja på, men hur bra känner ni till vad Trump och Clinton faktiskt sagt? Testa dig i vårt citatquiz!

"Vårt folk är den största tillgången. Vi måste ta hand om våra egna. Vi måste ha en universell hälsovård.”

"Ta kritiken på allvar, men inte personligt. Om det finns sanning och värde i kritiken, försök lära dig av den. Annars, låt den bara rinna av dig."

"Min övertalningsförmåga kan bygga en nation. Med vår kärlek kan vi sluka den oändliga makten. Ni gör vad som helst för mig."

"Varje barn förtjänar chansen att leva upp till sitt Gudagivna potential. Det har varit grunden för mitt liv."

"Om Hillary Clinton inte kan tillfredsställa sin man vad får då henne att tro att hon kan tillfredsställa Amerika?”

"Var rättvis: de orättvisa blomstrar inte. Var modig. Håll ditt löfte, också gentemot din fiende.”

"Den här invandringsgrejen, den måste vi få ordning på. Vi måste få kontroll över den, så att inte bovar börjar leva på vår bekostnad. Snabbutvisningslagen i kraft genast!”

"Det är förståeligt att de undvikande uttalandena har skapat en inkonsekvent bild. Jag tror att det i ljuset av den information jag nu framfört skapas en korrekt bild.”

"Ett av nyckelproblemen är att politiken är så skamlig. Goda människor tillåts inte regera.”

USA väljer sin nästa president tisdagen den 8:e november. Valesultatet klarnar under natten till onsdagen. Följ med Svenska Yles valvaka!

Nyligen publicerat - X3M