Hoppa till huvudinnehåll

Rumar strand i Korpo är till salu

rumar strand
rumar strand Bild: Yle/Johanna Ventus rumar strand

Sommarrestaurangen Rumar strand i Korpo är till salu.

De nuvarande ägarna, paret Julia och Viktor Antipov, vill sälja restaurangen på grund av för dålig lönsamhet.

- Säsongen är kort, det handlar om stora utgifter och inkomsterna är helt enkelt för små. Utöver det finns även ett renoveringsbehov och det har vi inte pengar till. Vi har tidigare sökt pengar av både EU och Pargas stad, men vi fick ingenting, säger Julia Antipov till Yle Åboland.

Paret har ägt restaurangen i fyra år och är villiga att sälja den redan i år om man hittar en köpare.

- Än så länge har vi ingen köpare, men om vi hittar en som dessutom erbjuder ett lämpligt pris kommer vi att sälja. Det är tufft att driva det här för ett litet familjeföretag. Det skulle behövas ett lite större företag som har möjlighet att satsa större belopp än vad vi kan göra.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland