Hoppa till huvudinnehåll

Grovt rån i Reso på självständighetsdagen

En polisbuss på en snöig gata.
En polisbuss på en snöig gata. Bild: Yle/Linus Hoffman Polis,polisfordon,rån

Sent på tisdag kväll rånades Nestes servicestation på Martinkatu i centrum av Reso.

En man kom in i servicestationen efter klockan 22 med en kniv i handen. Mannen höjde kniven över huvudet och krävde att expediten skulle sätta pengar i en plastkasse. Efter det sprang rånaren iväg i riktning mot servicestationen St1.

Rånaren hade en svart rock och ljusa byxor. Han talade bra finska, och är 165 cm-180 cm lång.

Polisen utreder fallet som grovt rån, och man ber om hjälp att identifiera rånaren. Den som vet något om fallet ombeds kontakta polisen per e-post vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi eller per telefon 050-349 8995.

Läs också