Hoppa till huvudinnehåll

Ingen klar favorit i stafetterna

Såväl i dam- som herrstafetten finns det ingen klar favorit. De stora nationerna har alla till pappers väldigt jämna lag. Stafetterna brukar bjuda på högklassig underhållning med dramatiska vändningar och dagens tävlingar kommer inte att vara något undantag. Men det kommer att vara flera som kämpar om segern än vanligt.

Idag är det inte de svaga länkarna i laget som kommer att fälla avgörandet utan den här gången är det de stora stjärnorna som måste lyckas. Avgörandena kommer att ske på den sista etappen.

Finland ställer up i damstafetten med kvartetten Laura Toivanen, Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen och på ankarsträckan Auli Kiskola. I herrlaget åker Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo, Sami Orpana och Teemu Huhtala.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport