Hoppa till huvudinnehåll

Julstämning i Andrummen

glittrande ljus
glittrande ljus Bild: Kirkon kuvapankki glitter,ljus (strålning),jul

Speldosor, musik, klockor, minnen…

Veckan före och veckan efter julhelgen är Andrums-talarna i julstämning.

Julmusik och julprydnader, minnen och tankar kring vinterns stora högtid serveras vardagsmorgnarna klockan 06.55. och 9.10.

Först ut bland talarna är Christer Romberg från Borgå måndag 19.12. Sedan får Henna Liljeström från Sibbo (tisdag) och Kalle Sällström från Helsingfors (onsdag) ordet. De sista dagarna före jul hör vi Pär Lidén från Åbo och Heidi Juslin-Sandin från Esbo.

Julen är som bekant inte slut efter julannandag! Mera julstämningar med Alexandra Äng, Geta (tisdag), Gun Geisor, Borgå (onsdag) Birgitta Sandås, KaIsor (torsdag). Philip Hällund från Kökar håller årets sista Andrum på fredagen.

Tro

Nyligen publicerat - Tro